Veel gestelde vragen

Particulier

Alle websites met ons keurmerk worden periodiek gecontroleert op de door ons gestelde criteria. Als een website tijdens deze controle niet meer voldoed aan de criteria, ontvangt de website een mail met de vaag of ze het willen oplossen.

Als een website zich niet (meer) aan de regels/criteria houdt kunt u dat hier melden.

U kunt uw website ieder moment aanmelden. Wij adviseren u om even naar onze criteria te kijken. Als uw website hieraan voldoet, kan het certificeringsproces korter duren.

U kunt in onze database zoeken op website naam. Ook heeft ieder keurmerk een keurmerkcode, u kunt deze code ook checken. Op sommige websites staan deze keurmerkcode bij het keurmerk vermeld. U kunt bedrijven ook vragen om deze keurmerkcode.

Zakelijk

Als u uw website wilt aanmelden kunt u hier klikken. Aan de rechterkant kunt u de procedure nog eens rustig doornemen en vervolgens kunt u uw website aanmelden via het formulier.

Tijdens het aanmelden kunt u zelf kiezen hoe u wilt betalen. U kunt kiezen om te betalen per jaar of per kwartaal. De prijzen zijn exclusief 21% BTW. Een jaarlijkse betaling komt dan uit op
12 x € 7,50 = € 90 + 21% BTW = € 108,90

Als u wilt opzeggen moet u dat minimaal een kalendermaand voordat uw kerumerk afloopt opzeggen maar wij kunnen geen geld terug geven. U kunt dit laten weten door een mail te sturen of het contact formulier in te vullen.

Als uw website door ons is afgekeurd ontvangt u een mailtje met het keuringsrapport. Hierin staan de punten de verbeterd moeten worden. Wij kunnen u ten alle tijden tips geven hoe u deze punten kunt verbeteren.

U kunt op de mail reageren die wij gestuurd hebben of u kunt het contact formulier invullen.

Dat licht aan hoe druk het bij ons is met aanvragen. Wij proberen binnen twee dagen uw website gekeurd te hebben.

- Bedrijfsnaam
- Adres
- Postadres (Alleen als deze afwijkt van standaard adres)
- KVK nummer of ondernemingsnummer (voor België)
- BTW nummer
- E-mailadres
- Telefoonnummer

Let op! Deze gegevns moeten duidelijk vermeld staan. Niet verstopt. Alleen een post adres is niet voldoende.

Nadat u lid bent geworden van Websitekeurmerk hebben wij ueen E-mail gestuurd met daarin informatie over de producten van onze partners. Hierin staat uitleg over het bedrijf en de korting. Als u er niet uitkomt horen wij het graag.

U mag uw webshop ten alle tijden aanmelden. Als u zich houdt aan de criteria komt uw webshop in aanmerkijg voor een website keurmerk.